Polseres amb molt significat

Us volem presentar les polseres Live, Love & Care.

Polseres en plata i minerals. Aquestes polseres signifiquen que aquesta persona es preocupa pels altres, per la natura i busca la felicitat. La nova filosofia de vida #livelovecare #painfree #nopainallgain #lovenature #humanity. Sempre s’ha comentat dels beneficis dels minerals gràcies a la seva composició. Es tanquen en un cercle sense fi, en dur-ho com a polsera, simbolitza el cercle natural de la vida. Així que aquestes polseres resulten el regalet ideal per a la millor amiga, una companya de feina, la neta més guapa, etc. Neixen com un moviment natural de sentiment de persones que busquen viure, estimar i tenir cura dels altres. Estimen la natura, els animals i eviten comportaments de violència i maltractament, on així en surt beneficiosa tota la societat. I tu, per quin cercle et mous?

PVP: des de 14€ sense colgant

Les polseres de la filosofia de vida més humana

Les polseres de la filosofia de vida més humana

portada
IMG_20150921_200445
IMG_20150921_200434

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *