Avís legal

Informació general del titular d’acord amb la Llei 34/2002

Titular: Emma Brunet Ferre

Dades Registrals: Inscrita en el Registro Mercantil de Tarragona, Tomo 4.697, Libro 0, Hoja T-46265, Inscripción 1ª – Folio 70 C.I.F. 47628246F

Domicili Social: C/ Major, 58, 43550 ULLDECONA –

Contacte: Tel 600 239 405 – nouartjoies@gmail.com

CIF: 47628246F

Emma Brunet Ferre no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’internet de Nou Art Joies. D’acord amb els límits establerts a la Llei, Emma Brunet Ferre no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet o les fitxes públiques dels seus usuaris.

Les pàgines d’Internet de Nou Art Joies poden tenir enllaços a altres pàgines de terceres parts que la titular no pot controlar. Per tant, la representant legal no pot assumir responsabilitats pel contingut que aparegui en pàgines de tercers.

Propietat intelectual

Tots els drets sobre els continguts d’aquest lloc web estan reservats per Nou Art Joies excepte si s’indica el contrari, ja siguin text, imatges, animacions, bases de dades, vídeos, software, planells, documents de descàrrega, marques comercials, signes distintius, nom de domini registrat i altres elements gràfics de les pàgines de la seva web.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de disposar del consentiment exprés de Nou Art Joies.

De la mateixa manera, queda prohibida qualsevol tipus de manipulació, alteració o modificació de la configuració i continguts d’aquesta pàgina web, ja sigui per mitjà de marcs, redireccions o qualsevol activitat que suposi amagar l’origen de la informació.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Nou Art Joies ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, en aquest cas, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Emma Brunet Ferre, amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a nouartjoies@gmail.com o al C/ Major, 58 CP. 43550 – Ulldecona.